Because we Care is niet alleen een loze spreuk, maar een werkwijze waar wij volledig achter staan!

Team BernerCare

LIEFDEVOL

BETROKKEN

VRIJWILLIG

BECAUSE WE CARE

BernerCare staat voor

BernerCare staat voornamelijk bekend om de financiële hulp aan baasjes die het niet meer zelf kunnen bekostigen. Echter door vele hulpaanvragen en de ervaring van de afgelopen jaren hebben wij geleerd dat er meer is dan alleen een financiële bijdrage.  Stichting BernerCare staat voor hulp aan alle Berners en hun baasjes wanneer zij dit nodig hebben. Alle? Jazeker alle!!

Herken je jezelf, of een bekende, in onderstaande situatie(s):
  • Je zit financieel totaal vast en kunt de noodzakelijke behandeling van je Berner op geen enkele manier meer bekostigen, wij helpen je.

  • Je zit vast in een medisch traject of wilt een second opinion, laat onze experts vrijblijvend helpen om je weer op weg te krijgen.

  • Je hebt op dit moment even niet de financiële ruimte voor een behandeling of onderzoek aan je Berner, maar wellicht later in het jaar wel, ook dan kunnen wij je helpen.

  • Hoge rekeningen door bv privé omstandigheden waardoor je Berner wellicht op droog brood moet leven, wij geven je wat ademruimte door je Berner van een goede maaltijd te voorzien.

  • Je maakt je zorgen om het gedrag van jouw Berner maar kunt deze extra uitgave even niet missen, samen met onze gedragstherapeut kunnen we kijken of we het gedrag in de juiste richting kunnen sturen.

  • Je vindt het leuk om samen met andere Bernerbaasjes iets te doen, wij organiseren verschillende bijeenkomsten, informatief en recreatief.

  • Je bent op zoek naar een hulpmiddel voor je Berner (bv rolstoel, binnenren, loopplank, bench etc), wij helpen je hieraan of kunnen je bemiddelen met de juiste persoon/instantie.

  • Je Berner moet door omstandigheden naar een nieuwe baas. Door onze grote doelgroep kunnen wij jouw Berner wellicht aan een nieuw baasje helpen of je in contact brengen met een goede bemiddelaar. BernerCare bemiddelt zelf niet.

  • Wil je gewoon even stoom afblazen, er staat altijd een luisterend oor voor je klaar.
Dus zit je op welke manier dan ook vast als het gaat om het welzijn van uw Berner, of ken je iemand die vast zit. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. "Because we Care" is niet alleen een loze spreuk, maar een werkwijze waar wij volledig achter staan!

Team BernerCare is er helemaal klaar voor.

BECAUSE WE CARE

© 2020 ANBI Stichting BernerCare. All Rights Reserved.